Contact

U kunt op de volgende manieren met ons contact opnemen

Telefonisch 

Wij zijn te bereiken op 0485 – 32 18 69. Mocht het antwoordapparaat aan staan, dan vragen wij u om duidelijk uw naam en telefoonnummer in te spreken. Wij nemen dan z.s.m. telefonisch contact met u op. 

Binnenlopen

U kunt natuurlijk ook gewoon bij ons binnenlopen! ’s Morgens is de secretaresse in Cuijk aanwezig tussen 8.00 uur en 12.00 uur (m.u.v. de woensdag). Zij kan uw vragen direct beantwoorden. Natuurlijk kunt u al uw vragen ook tijdens uw afspraak stellen aan één van onze fysiotherapeuten.

Via onderstaand contactformulier

Verwijzing

U kunt bij ons terecht met een verwijzing van een huisarts of medisch specialist, maar ook direct zonder een verwijzing. In dit laatste geval doen we eerst een screening. De uitkomst van deze screening bepaalt hoe we u het beste kunnen behandelen. Het kan ook zijn dat we vinden dat u alsnog eerst naar uw huisarts moet gaan.

Afspraak annuleren

Ongeacht de reden, kunt u een afspraak afzeggen. Dit moet u minimaal 24 uur voor de afspraak doen, anders brengen we het tarief voor de niet-nagekomen afspraak bij u in rekening. U kunt contact opnemen door te bellen, in te spreken op het antwoordapparaat of een e-mail sturen.

Contact opnemen