Manuele Therapie

Stijfheid en ongemak in gewrichten en spieren zijn hinderlijk. Maar er is een oplossing: manuele therapie. Beeld je in dat deskundige therapeuten met hun handen doelgericht je bewegingsapparaat behandelen. Hun doel? Jou helpen vrijer en zonder ongemak te bewegen. Ontdek hoe deze op maat gemaakte behandeling je soepelheid en welzijn herstelt.

Wat is Manuele Therapie?

Heb je ooit last gehad van stijve gewrichten of spieren die je dagelijkse leven verstoren? Dat is waar manuele therapie in het spel komt. Denk aan vaardige therapeuten die met hun handen werken, gericht op jouw bewegingsapparaat. Hun doel? Jou helpen om weer vrij en zonder pijn te bewegen.

Deze manier van therapie is als een op maat gemaakte behandeling voor je lichaam. Het is vooral een ‘hands-on‘ aanpak. Als je kampt met rug- of nekklachten, of je hebt een ongemak na het sporten, kan manuele therapie een keerpunt zijn. Het gaat niet alleen om pijnverlichting; het draait om het herstellen van flexibiliteit en bewegingsbereik. Het is als het herontdekken van de natuurlijke soepelheid die je dacht te hebben verloren. Overal al geweest maar heeft manuele therapie niet geholpen? Onze specialisten kijken naar het hele systeem in je lichaam, het kan zijn dat de oorzaak van de klacht op een hele andere plek zit dan waar de pijn zich bevindt. Laat het tóch nog even bij ons checken!

Bij welke klachten kan Manuele Therapie helpen?

Klachten waarmee je terecht kunt bij onze therapeuten zijn:

  • Hoofd- en nekpijn
  • Stijve bovenrug
  • Rib- en borstpijn
  • Lage rugklachten
  • Heupklachten
  • Duizeligheid
  • Tenniselleboog
  • Schouderklachten

Onze gespecialiseerde manuele therapeuten staan klaar om je klacht te verhelpen. Ze luisteren naar jouw specifieke behoeften en zetten een plan uit dat perfect bij je past. Dus, als je er klaar voor bent om je lichaam weer in volle gang te brengen en het meeste uit het leven te halen, waarom zou je dan wachten? Bereik ons vandaag nog en begin aan je reis naar een vlottere beweging en een beter welzijn.

Het is zelfs mogelijk om zonder een verwijzing van de huisarts of specialist een screening te laten doen. Een afspraak maken of meer weten over je klacht?  Neem hier contact met ons op, of link op de knop hieronder.