KNGF – Klachtenregeling

Als experts in fysiotherapie zijn we aangesloten bij het KNGF (Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie), de brancheorganisatie van fysiotherapeuten. Dit betekent dat we werken volgens de hoogste normen van professionaliteit en kwaliteit. Wij zijn ook aangesloten bij de klachtenregeling van de KNGF.

Uw Rechten en Plichten Bij Onze Zorg

We hechten waarde aan uw rechten en plichten als cliënt in de zorg. Voor inzicht in deze aspecten verwijzen we u naar de website van het KNGF via de verstrekte link. Hier vindt u informatie die u nodig heeft om goed geïnformeerd te zijn.

Klachtenregeling En Uw Stem

Uw tevredenheid is belangrijk voor ons. Heeft u een klacht? Laat het ons weten. Uw feedback stelt ons in staat om te groeien en onze diensten te verbeteren. Voor details kunt u bij uw fysiotherapeut terecht, en het volledige KNGF klachtenreglement vindt u via de verstrekte link.

Bij ons bent u in goede handen. Onze toewijding aan kwaliteit en zorg staat voorop. Lees verder om meer te ontdekken over onze verbintenis en het gemak van behandeling bij onze praktijk voor fysiotherapie.

Onze praktijk is aangesloten bij de brancheorganisatie van fysiotherapeuten, het KNGF. Op de dagelijkse praktijk van de fysiotherapeut zijn een aantal wetten van toepassing. Voor de rechten en plichten van cliënten in de zorg, verwijzen wij u naar de site van het KNGF, via deze link.

Heeft u een klacht, loopt daar niet mee rond, maar meld ons dat. Voor meer informatie vraag uw fysiotherapeut. Het KNGF klachtenreglement is terug te vinden via deze link.