Echografie

Wat is echografie?

Echografie biedt een handige manier om een kijkje binnenin je lichaam te nemen, zonder enige ingrijpende procedures. Geen snijwerk, geen rompslomp. We maken gebruik van een speciale tool, de echoscoop, die geluidsgolven uitzendt. Deze golven kaatsen terug en vormen zo een beeld van wat er zich afspeelt in je lichaam.

Hoe werkt het?

Waarom echografie?

Een van onze therapeuten beweegt de echoscoop over het gebied dat we willen bekijken. We zullen je vragen om comfortabel te liggen of zitten. Het is echt een peace-of-cake. Je voelt niets, maar we zien alles!

Als je last hebt van pijn, zwelling, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er gaande is, dan is echografie een vriendelijke manier om dat uit te vogelen. Het helpt ons om de bron van het probleem te begrijpen. Dit is belangrijk om onze patiënten vervolgens zo goed mogelijk te behandelen.

Voordelen

NAUWKEURIGE DIAGNOSE

JUISTE BEHANDELPLAN

PIJNLOOS

Meer weten of afspraak maken?

Wil je meer weten? Geen probleem! Neem gewoon contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0485-321869.

Een afspraak maken kan via onze hoofdpagina of door gewoon naar ons te bellen! Vervolgens zal je een afspraak krijgen bij Petra, Martijn, Peter of Niels. Heb je een voorkeur voor één van onze therapeuten? Laat het dan vooral weten!

Fysiotherapeut die via apparaat een echo maakt