Peter Theunissen

Peter Theunissen (1959) is vader van een dochter Liz en een zoon Joep. In 1984 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en in eerste instantie gaan werken in een particuliere praktijk in het Land van Cuijk. In 1991 gestart met een eigen praktijk voor fysiotherapie te Cuijk. In 1992 geregistreerd als manueel therapeut en sinds die tijd heet de praktijk ook Fysio- en Manuele Therapie P.M.J. Theunissen. In 2004 is de praktijk als een B.V. geregistreerd.

Naast mijn werk in de praktijk geef ik ook cursussen bij de European Workgroup for Manual Medicine (EWMM zie ewmm.net) en één van die post HBO cursussen is de cursus Kinder – Manueel Therapeut waarin geregistreerde Manueel Therapeuten aanvullend geschoold worden om functiestoornissen in de hoge nek bij zuigelingen en kinderen verantwoord en succesvol te verhelpen waarbij ook andere sleutelregio’s in de wervelkolom behandeld worden.

Manipulatiecursussen in de nekregio worden ook gegeven. Voor specifieke klachten in de gehele wervelkolom maar bij uitstek in de nekregio en bovenal in de hoge-nekregio (atlas-draaier) bent u bij mij aan een goed en betrouwbaar adres.

Bij de samenstelling van de praktijk is het uitgangspunt geweest dat mijn collega’s passie voor hun vak hebben en dat ook bovengemiddeld willen en kunnen uitvoeren. Het gegeven dat de praktijk al jaren op rij het predicaat “uitmuntend” krijgt van een extern beoordelingsbureau (Qualiview) maakt dat ik bijzonder trots ben op het gehele team waarmee ik samenwerk.

Peter Theunissen werkt op de vestigingen Fysiotherapie Cuijk​ en Fysiotherapie St. Anthonis